Talon pohjatyöt

 Omakotitalojen, piharakennuksien ja muiden kohteiden pohjatyöt Kotkassa

Teemme tarvittavat talon pohjatyöt esimerkiksi omakotitaloja, mökkejä, vapaa-ajan asuntoja tai piharakennuksia varten. Lisäksi hoidamme pohjatyöt teiden ja pihojen rakentamiseen. 

Toteutamme mahdolliset pintamaan kaivuut, perustusten ympärikaivuut sekä viemärikaivuut ja siirrämme maa-ainesta tarpeen mukaan. Lisäksi laitamme kuntoon salaojitukset ja suoritamme muut halutut kaivuutyöt. Mikäli työkohteessa täytyy ensin suorittaa purkutöitä, teemme nekin samalla. Lue lisää purkupalveluistamme.

Pyydä meiltä koko pihasi pohjatyöt! Samalla kun kaivamme perustukset päärakennukselle, voimme tehdä pohjatyöt pihasaunaa ja varastoa varten. Tutustu myös pihatöihimme.

Pohjatyöt turvalliseen ja kestävään rakentamiseen

Talon, mökin tai muun kohteen rakentaminen alkaa perusteellisista pohjatöistä. Viimeisen päälle rakennettu talokaan ei kestä, ellei sitä ole rakennettu tukevalle maaperälle. Esimerkiksi maan vajoaminen saattaa aiheuttaa vaurioita ja halkeamia talon perustuksiin ja seiniin. 

Kartoitamme työkohteen ja sen maa-aineksen ennen töiden aloittamista. Näin voidaan arvioida talon tulevien pohjatöiden laatu ja aikataulu.

Maanrakennus Hoikkala Oy toteuttaa vankan pohjan talollesi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!