Pihatyöt

Piharakentamista Kotkan, Haminan ja Pyhtään seuduilla

Kaunis piha ja turvalliset pihatiet ovat osa toimivaa asumista niin omakotitaloissa kuin rivi- ja kerrostaloissa. Kun pihamaan pohjatyöt ovat ammattilaisen tekemiä, nurmikkoa, kukkapenkkejä ja muita pihaelementtejä on helppo lähteä toteuttamaan. 

Pihatyöpalvelumme kattavat pihamaan muokkauksen raivauksesta kaivuutöihin sekä maa-ainessiirtoon. Kaivamme salaojat, luomme maapohjan nurmikolle ja tarvittaessa huolehdimme myös kaapelitöistä. Teemme pohjatyöt myös pihateitä varten. 

Viherrakentamisesta kunnossapitotöihin

Maanrakennus Hoikkala Oy toteuttaa pihan kaivuu- ja maanrakennustyöt kokonaisvaltaisesti. Jos suunnitelmissasi on pihasauna, varasto tai muu piharakennus, kaivamme ja muokkaamme niille tukevat pohjat muiden pihatöiden ohessa. Puramme myös vanhat piharakennukset uusien tieltä. Laadukkaan konekalustomme avulla pystymme toteuttamaan vaativampiakin maanrakennustöitä. Lisätietoa purkutöistämme löydät täältä.

Saat meiltä myös pihojen ja pihateiden kunnossapitopalvelut ympäri vuoden. Tulemme tasoittamaan syntyneet kuopat, siirtämään uutta maa-ainesta ja esimerkiksi leventämään tietä tai parkkialuetta. 

Talvikaudella voit tilata meiltä auraus- ja hiekoituspalvelut, jolloin pääset liikkumaan pihallasi turvallisesti ympäri vuoden. Tutustu tästä lumityöpalveluihimme.

Ota yhteyttä